Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Marinované buřty
Vaječný koňak bez vajec od Lídy
Babeta (buchta)
Mňamková pomazánka z Nivy
Bábovka s kysanou smetanou
Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal
Hranolky z kapra
Svařené víno
Maso jako z KFC
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Nejlepší vaječný likér
Linecké cukroví krok za krokem
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky