Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Kynutá bábovka s kakaem
Starodávné buchty
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Penne con polo
Rigatoni s chřestem
Mrkvové placičky
Hroznové smoothie
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Pohankové lívance
Rychlá mexická fazolová polévka
Brokolicová polévka se sýrem a…
Noky se špenátem a ricottou
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Dort Míša
Čokoládový pudink
Palačinky se šunkou a vejci