Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Cannelloni se špenátem
Bůčkové závitky se zelím
Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza
Malinový dort - bez křoupání
Benediktinská vejce
Brambory s tvarohem našich babiček
Zavařená červená paprika
Nejlepší banánová bábovka
Domácí langoše
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Linecké cukroví krok za krokem
Rafaelo kuličky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický recept na polevu na perníčky
Sněhové pusinky