Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Mexické "Guacamole"
Jablečná buchta SUPER
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Domácí chléb VI.
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Adamovy kuličky (sekaná)
Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou
Cibulovo-česnekové plátky
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Hovězí bourguignon
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…