Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Zapečené palačinky se špenátem
Kuře a la kachna II.
Pečený kapr
Nakládané sýry - směs
Alenčin rychlý skládaný salát
Tvarohové koblihy II.
Perník s jablky 2
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Špagety s baby špenátem, rajčátky a…
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Domácí lučina
Vanilkový cheesecake
Bublanina s ostružinami