Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Rajská polévka s masem
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Hrstkové ovocné knedlíky
Makové koblížky
Zapečené brambory se zelím
Prdelačka z jelítka - jíšková
Mrkvovo-medový koláč s pomerančem
Brokolicový koláč z listového těsta
Meruňkové clafoutis
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Halloweenské cupcakes
Tatarák s kapary
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem