Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Páteční lívanečky
Listové rychlé sladké tajemství
Cibulový koláč III.
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Papriková krémová polévka
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Segedín s knedlíkem po našem
Tortilly s fazolovou směsí
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kuřecí prsa Hasselback
Rychlá miso polévka z woku
Banánový chlebíček
Trojí sladká ovesná kaše
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka