Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Dvoubarevná roláda
Králík - slintající soused
Pomazánka z cizrny
Domácí krtkův dort
Jahodová polévka mléčná
Ryba s těstovinami
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
Banánovo - čokoládové řezy
Zeleninový salát s domácí zálivkou
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…