Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Drůbková polévka
Boršč bez masa
Piškotová roláda s nutellou
Maďarská variace
Dukátové buchtičky "mňam"
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Dědovy škubánky na slano
Masová minutka s hráškem
Chřestová polévka
Pečené kuře dle časopisu F.O.O.D.
Lehký levandulový sirup
Vepřová panenka po středomořském…
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Jahodový sorbet
Lasagne s hovězím masem