Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Brynzová pomazánka III.
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Boršč III.
Špekáčky na pivě II.
Bostonské krémové mufiny
Těstovinový salát s tuňákem a…
Kuřecí směs se zeleninou
Houbová polévka
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Dušené bílé zelí
Topinky s houbami a čedarem
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Podzimní houbovka s dýní
Hovězí pečeně s houbami