Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Langoše
Filé po cikánsku
Nakládaný hermelín VI.
Dort srdce
Sojové maso se zeleninou
Cuketová bábovka s ovocem
Zeleninový salát s lososem a…
Játra rychle a chutně
Rizoto s hlívou
Pizza bolognese
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi