Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Gratinovaný losos
Dietní jablečný závin
Kokosová roláda jednoduše
Velikonoční mazanec bez vajec
Club Sandwich
Krémová zeleninová polévka
Jak opravit nepovedený dort
Kořeněný patizon v těstíčku
Pravá Hoisin čína s nudlemi
Krémové lečo
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Klasický burger
Květákové steaky z grilu