Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Pizza na plech
Karamelovo-ořechové řezy
Kroužky z nivy
Křenová pomazánka k tyčinkám
Linecká velikonoční vejce II.
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Domácí pizza podle Míši
Bramborovo-mrkvová kaše
Dančí kýta na pivu
Steakový salát s balzamikem
Lehký levandulový sirup
Vepřová panenka po středomořském…
Okurková limonáda s citronem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Jahodový sorbet