Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Šunkové kanapky
Ostrá pomazánka s pivem
Česnekové kapsy
Pampeliškový med II.
Palačinky plněné špenátem
Černé trubičky
Prošívaná buchta
Kuskus salát
Koktejl Mai-Tai
Lečo s fazolemi a klobásou
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Meruňkové knedlíky - kynuté
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem