Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Paprikový salát
Feferonový salát
Cizrna s kuřecím masem
Nakládané sýry - směs
Čínské rizoto
Cibulová pizza z listového těsta
Kuřecí pomazánka
Blesková roláda s pudinkem
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Barevné jarní závitky se třemi…
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Těstovinový salát Caprese
Aperol Spritz
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger