Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Maková buchta - skvělá a rychlá
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Bramborová musaka
Květákový nákyp
Fantastický bramborový chléb
Jogurtová buchta s ovocem II.
Bulharská musaka -Olga
Dušená hovězí kližka
Perník s mřížkou
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Houbová omáčka krok za krokem
Vanilkový cheesecake
Bramborový guláš
Hraběnčiny řezy
Dršťková polévka z václavek