Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Zelňačka tety Vandy
Zapečená brokolice se žampiony
Výborný chléb s pohankovou moukou
Vánoční rybí polévka
Oblíbené houstičky
Knedlíčky ze strouhanky
Zelný salát z kysaného zelí
Hovězí na kari s česnekem
Vepřové se zelím v minutkové verzi
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Linecké cukroví krok za krokem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Nejlepší vaječný likér
Madlenky
Čerstvé kimchi