Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Bábovka bez vajec
Pavlišovský řízek
Zelňačka s klobásou
Brokolice s uzeným tofu
Tvarohový dort s malinami II.
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Řízky v klobásovém zelí
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem