Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Tvarohové smaženky jako dezert
Kotlety (řízky) v alobalu
Divoká sekaná
Zelňačka s maďarskou klobásou
Kokosovo-pomerančový koláč
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Tvarohové koblihy IV.
Citronový nebo pomerančový krém -…
Volské oko v chlebu
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Banánové lívance s kokosem a jablky
Sladký jogurt s kořením
Rolovaná krkovice à la porchetta
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…