Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Květákový nákyp
Treska v krustě
Karbenátky po našem
Cuketová směs s uzeninou
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Sirup z rybízové šťávy
Vynikající těstovinový salát se…
Pečená dýně
Puding s chia semínky a pomerančem
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Pikantní česneková pomazánka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi