Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Závin z listového těsta se špenátem
Pórková polévka s krupicí
Fajnový mix na topinky a do salátů
Jahodové knedlíky-nejrychlejší
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Čokoládový koláč s blumami
Lepenice s trhaným uzeným
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem