Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Jemná tvarohová pomazánka
Plněná krůtí pečeně
Čočka s rýží
Hnětynky
Kynutá cmunda
Hummus II.
Roláda s vajíčkovým salátem
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Fazolový salát - rychle a chutně
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Nejlepší vaječný likér
Madlenky
Čerstvé kimchi