Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Francouzský plátek
Hovězí maso pěti vůní
Dušené vepřové na provensálském koření
Milánské špagety ala zuzanka
Výborný kuřecí salát II.
Králičí ragú
Jeřabina - sterilovaná
Šlehačkový koláč s rebarborou
Brokolicová polévka
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Rychlá miso polévka z woku
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Banánový chlebíček
Jednoduchý salát z červené řepy
Trojí sladká ovesná kaše
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka