Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Ostrá pomazánka s pivem
Brambory s kuřecím masem na kari a…
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Krtkův dort na plech
Smažené cibulky
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Malý korpus
Hlíva s hořčicí
Cuketová kolečka
Krémové lečo
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Okurky ve vinném octě
Klasický burger