Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Drobenkový tvarohový dort
Cizrna s kuřecím masem
Klasická hrachová kaše
Smažená tlačenka s falešným…
Smetanovo-křenová nebo česneková…
Domácí mangové chutney
Jednoduchý jogurtový ořechový /…
Houbový kuskus - rychle a chutně
Smoothie s Kinder Pinguí
Mexická kuřecí polévka
Pizza Margherita
Hrnková bublanina s třešněmi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Jahodový cheesecake do skleničky
Poke bowl s lososem
Sněhová roláda
Kofty s tzatziki