Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zora Manasová
|23. 11. 2009 21:14
Malý detail - čo je to celé maslo? 125 g, 200 g alebo 250 g? Už so to niekoľkokrát písala - miery typu štvrť, pol, celé sú veľmi nejasné - dnes je toľko veľkostí balení. Ďakujem. Zora
michal jakouš
|23. 11. 2009 12:23
je vynikající dat pouze tři čtvrtě másla cele je moc
enzzo 69
|20. 2. 2007 01:45
to byla dobrota
Tomas Ještěr
|15. 12. 2006 11:12
Od té doby co někdo zjistil že to jde...
Tereza Jarčušková
|17. 3. 2006 13:48
Zuzka, s tým strúhaním masla to nie je smiešne. Ja ho strúham tiež ( alebo margarín ), keď zabudnem ho vybrať z chladničky a chcem už aj piecť. Nastrúhané sa dobre a ľahko vymiešava, aj keď je stuhnuté, neostávajú kúsky.
Zuzana Bugárová
|17. 3. 2006 13:30
Tuto pomazanku mam od svagriny, (preto i nazov s menom) a je uplne super, teda pre nas , sme taka pomazankova familia, aj nas dvojrocny syn si ju oblubil, a priznavam s tym struhanim je to smiesne ale je to tak, a tiez jej je dost. Dobru chut
Lucia Porošinová
|16. 10. 2005 08:23
Naozaj výborná. Robila som len z polovičnej dávky a je toho aj tak dosť :-). Davam za 1.
Hessinka
|14. 10. 2005 13:40
Tak tenhle recept zní opravdu dobře, máme o víkendu oslavu, pomazánku použiji na potření chlebíčků, pak už stačí jen oszobit uherákem nebo plátkem šunky nebo třeba kouskem hermelínu a je hotovo!
Jana Han
|12. 10. 2005 19:17
Kdyz pred strouhanim na struhadlo zatlacite pergamenovy papir , pak nebudete mit upatlane struhadlo. Po dokonceni strouhani sundat papir a tupou stranou nose seskrabnout to, co by normalne zustalo na struhadle. Tato metoda se da pouzit i pro dalsi potraviny, ktere se musi strouhat, specialne cokolada a citronova nebo pomerancova kura. Zkuste a uvidite, zda vam to bude vyhovovat.
ajka
|12. 10. 2005 10:09
Ak je maslo tuhé, tak sa pre lepšie spracovanie normálne nastrúha na strúhadle.
Markéta
|12. 10. 2005 09:02
No od kdy? Od té doby co byly vynalezeny různé domácí chladírny a chladničky a mrazničky a strouhá se nejen máslo, ale i jiné tuky pokud trpíte zapoměntlivostí a nevyndáte příslušné včas aby změklo, nebo se rozhodnete něco dělat z náhlého popudu a nechcete čekat a pokud se nechcete utřít nebo uzadělat k smrti. Je to šikovné, zkuste to taky. Je ale pravda, že já nnikdy žádný tuk nestrouhla na jemném struhadle - bohatě stačí hrubé. A ta pomazánka nevypadá vůbec špatně a asi jí bude kopec za malý peníz - zdá se, že to brambory můžou hodně "nastavit", přitom jsou chuťově vcelku neutrální.
Jan Gallischek
|12. 10. 2005 05:45
Tak teda nevím ale od kdy se máslo strouhá a to ještě na jemném struhadle.