• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vajíčková pomazánka od Mariky
Napište svůj komentář k receptu

Vajíčková pomazánka od Mariky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 18
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vajíčková pomazánka od Mariky
Vajíčková pomazánka od Mariky
Vajíčková pomazánka od Mariky
Vajíčková pomazánka od Mariky
Vajíčková pomazánka od Mariky
Vajíčková pomazánka od Mariky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule
    • 5
      ks brambory 4-5 ks uvařených
    • 250
      g máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 3
      ks tavený sýr Lunex Bambino
    • 5
      ks vařená vejce
    • 1
      sklenice majonéza

Postup přípravy receptu

1
Máslo, brambory, vajíčka nastrouháme na jemném struhadle, cibuli nakrájíme na drobno.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit skvělou vajíčkovou pomazánku

2
Přidáme ostatní přísady a vše spolu vymícháme. Necháme alespoň 15 minut v chladu stát.

RADA: VIDEO, jak na vajíčkový salát

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Vajíčková pomazánka se sýrem

Vajíčková pomazánka se sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 23. 11. 2009 21:14

    Malý detail - čo je to celé maslo? 125 g, 200 g alebo 250 g? Už so to niekoľkokrát písala - miery typu štvrť, pol, celé sú veľmi nejasné - dnes je toľko veľkostí balení. Ďakujem. Zora

  • michal jakouš | 23. 11. 2009 12:23

    je vynikající dat pouze tři čtvrtě másla cele je moc

  • enzzo 69 | 20. 2. 2007 01:45

    to byla dobrota

  • Tomas Ještěr | 15. 12. 2006 11:12

    Od té doby co někdo zjistil že to jde...

  • Tereza Jarčušková | 17. 3. 2006 13:48

    Zuzka, s tým strúhaním masla to nie je smiešne. Ja ho strúham tiež ( alebo margarín ), keď zabudnem ho vybrať z chladničky a chcem už aj piecť. Nastrúhané sa dobre a ľahko vymiešava, aj keď je stuhnuté, neostávajú kúsky.

  • Zuzana Bugárová | 17. 3. 2006 13:30

    Tuto pomazanku mam od svagriny, (preto i nazov s menom) a je uplne super, teda pre nas , sme taka pomazankova familia, aj nas dvojrocny syn si ju oblubil, a priznavam s tym struhanim je to smiesne ale je to tak, a tiez jej je dost. Dobru chut

  • Lucia Porošinová | 16. 10. 2005 08:23

    Naozaj výborná. Robila som len z polovičnej dávky a je toho aj tak dosť :-). Davam za 1.

  • Hessinka | 14. 10. 2005 13:40

    Tak tenhle recept zní opravdu dobře, máme o víkendu oslavu, pomazánku použiji na potření chlebíčků, pak už stačí jen oszobit uherákem nebo plátkem šunky nebo třeba kouskem hermelínu a je hotovo!

  • Jana Han | 12. 10. 2005 19:17

    Kdyz pred strouhanim na struhadlo zatlacite pergamenovy papir , pak nebudete mit upatlane struhadlo. Po dokonceni strouhani sundat papir a tupou stranou nose seskrabnout to, co by normalne zustalo na struhadle. Tato metoda se da pouzit i pro dalsi potraviny, ktere se musi strouhat, specialne cokolada a citronova nebo pomerancova kura. Zkuste a uvidite, zda vam to bude vyhovovat.

  • ajka | 12. 10. 2005 10:09

    Ak je maslo tuhé, tak sa pre lepšie spracovanie normálne nastrúha na strúhadle.

  • Markéta | 12. 10. 2005 09:02

    No od kdy? Od té doby co byly vynalezeny různé domácí chladírny a chladničky a mrazničky a strouhá se nejen máslo, ale i jiné tuky pokud trpíte zapoměntlivostí a nevyndáte příslušné včas aby změklo, nebo se rozhodnete něco dělat z náhlého popudu a nechcete čekat a pokud se nechcete utřít nebo uzadělat k smrti. Je to šikovné, zkuste to taky. Je ale pravda, že já nnikdy žádný tuk nestrouhla na jemném struhadle - bohatě stačí hrubé. A ta pomazánka nevypadá vůbec špatně a asi jí bude kopec za malý peníz - zdá se, že to brambory můžou hodně "nastavit", přitom jsou chuťově vcelku neutrální.

  • Jan Gallischek | 12. 10. 2005 05:45

    Tak teda nevím ale od kdy se máslo strouhá a to ještě na jemném struhadle.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Vajíčková Velikonoce Recepty z vajec
Chuťovky Pomazánky Z vajec Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hořčice plnotučná Majonéza Máslo Sůl Tavený sýr Vařená vejce

Vajíčková pomazánka

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou

Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou

Zavináče

Zavináče

Šlehačková sekaná

Šlehačková sekaná

Zapečené brambory s kuřecím masem a slaninou

Zapečené brambory s kuřecím masem a…

Vepřové koleno marinované

Vepřové koleno marinované

Sýrová polévka V.

Sýrová polévka V.

Perníková buchta s jablky

Perníková buchta s jablky

Cizrnový salát s restovanou paprikou

Cizrnový salát s restovanou paprikou

Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou

Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Vajíčková pomazánka

Poslední sledované recepty

36
Houbová omáčka II.
Houbová omáčka II.
29
Klasický houskový knedlík
Klasický houskový knedlík
27
Tradiční hraběnčiny řezy
Tradiční hraběnčiny řezy
18
Svíčková Stroganoff
Svíčková Stroganoff
18
Dýňová polévka s hruškami
Dýňová polévka s hruškami

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Vajíčková pomazánka II.
Vajíčková pomazánka II.
Vajíčková pomazánka III.
Vajíčková pomazánka III.
Vajíčková pomazánka IV.
Vajíčková pomazánka IV.
Vajíčková pomazánka podle dcery
Vajíčková pomazánka podle dcery
Vajíčková pomazánka Rabat
Vajíčková pomazánka Rabat
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
  • Recepty.cz
  • Vajíčková pomazánka od Mariky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact