• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vajíčková pomazánka od Mariky
Napište svůj komentář k receptu

Vajíčková pomazánka od Mariky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 18
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vajíčková pomazánka od Mariky
Vajíčková pomazánka od Mariky
Vajíčková pomazánka od Mariky
Vajíčková pomazánka od Mariky
Vajíčková pomazánka od Mariky
Vajíčková pomazánka od Mariky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule
    • 5
      ks brambory 4-5 ks uvařených
    • 250
      g máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 3
      ks tavený sýr Lunex Bambino
    • 5
      ks vařená vejce
    • 1
      sklenice majonéza

Postup přípravy receptu

1
Máslo, brambory, vajíčka nastrouháme na jemném struhadle, cibuli nakrájíme na drobno.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit skvělou vajíčkovou pomazánku

2
Přidáme ostatní přísady a vše spolu vymícháme. Necháme alespoň 15 minut v chladu stát.

RADA: VIDEO, jak na vajíčkový salát

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Vajíčková pomazánka se sýrem

Vajíčková pomazánka se sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 23. 11. 2009 21:14

    Malý detail - čo je to celé maslo? 125 g, 200 g alebo 250 g? Už so to niekoľkokrát písala - miery typu štvrť, pol, celé sú veľmi nejasné - dnes je toľko veľkostí balení. Ďakujem. Zora

  • michal jakouš | 23. 11. 2009 12:23

    je vynikající dat pouze tři čtvrtě másla cele je moc

  • enzzo 69 | 20. 2. 2007 01:45

    to byla dobrota

  • Tomas Ještěr | 15. 12. 2006 11:12

    Od té doby co někdo zjistil že to jde...

  • Tereza Jarčušková | 17. 3. 2006 13:48

    Zuzka, s tým strúhaním masla to nie je smiešne. Ja ho strúham tiež ( alebo margarín ), keď zabudnem ho vybrať z chladničky a chcem už aj piecť. Nastrúhané sa dobre a ľahko vymiešava, aj keď je stuhnuté, neostávajú kúsky.

  • Zuzana Bugárová | 17. 3. 2006 13:30

    Tuto pomazanku mam od svagriny, (preto i nazov s menom) a je uplne super, teda pre nas , sme taka pomazankova familia, aj nas dvojrocny syn si ju oblubil, a priznavam s tym struhanim je to smiesne ale je to tak, a tiez jej je dost. Dobru chut

  • Lucia Porošinová | 16. 10. 2005 08:23

    Naozaj výborná. Robila som len z polovičnej dávky a je toho aj tak dosť :-). Davam za 1.

  • Hessinka | 14. 10. 2005 13:40

    Tak tenhle recept zní opravdu dobře, máme o víkendu oslavu, pomazánku použiji na potření chlebíčků, pak už stačí jen oszobit uherákem nebo plátkem šunky nebo třeba kouskem hermelínu a je hotovo!

  • Jana Han | 12. 10. 2005 19:17

    Kdyz pred strouhanim na struhadlo zatlacite pergamenovy papir , pak nebudete mit upatlane struhadlo. Po dokonceni strouhani sundat papir a tupou stranou nose seskrabnout to, co by normalne zustalo na struhadle. Tato metoda se da pouzit i pro dalsi potraviny, ktere se musi strouhat, specialne cokolada a citronova nebo pomerancova kura. Zkuste a uvidite, zda vam to bude vyhovovat.

  • ajka | 12. 10. 2005 10:09

    Ak je maslo tuhé, tak sa pre lepšie spracovanie normálne nastrúha na strúhadle.

  • Markéta | 12. 10. 2005 09:02

    No od kdy? Od té doby co byly vynalezeny různé domácí chladírny a chladničky a mrazničky a strouhá se nejen máslo, ale i jiné tuky pokud trpíte zapoměntlivostí a nevyndáte příslušné včas aby změklo, nebo se rozhodnete něco dělat z náhlého popudu a nechcete čekat a pokud se nechcete utřít nebo uzadělat k smrti. Je to šikovné, zkuste to taky. Je ale pravda, že já nnikdy žádný tuk nestrouhla na jemném struhadle - bohatě stačí hrubé. A ta pomazánka nevypadá vůbec špatně a asi jí bude kopec za malý peníz - zdá se, že to brambory můžou hodně "nastavit", přitom jsou chuťově vcelku neutrální.

  • Jan Gallischek | 12. 10. 2005 05:45

    Tak teda nevím ale od kdy se máslo strouhá a to ještě na jemném struhadle.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Vajíčková Velikonoce Recepty z vajec
Chuťovky Pomazánky Z vajec Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hořčice plnotučná Majonéza Máslo Sůl Tavený sýr Vařená vejce

Vajíčková pomazánka

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinovaná vepřová kýta

Marinovaná vepřová kýta

Smažený kapr

Smažený kapr

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Rybízový dort s tvarohem

Rybízový dort s tvarohem

Rajčatový salát s cuketou a mozzarellou

Rajčatový salát s cuketou a…

Turistická pomazánka

Turistická pomazánka

Friulské frico

Friulské frico

Hermelínová omeleta

Hermelínová omeleta

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Vajíčková pomazánka

Poslední sledované recepty

196
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Cuketové kuličky v…
30
Hrnková dýňová roláda
Hrnková dýňová roláda
26
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem
Smažená rýže se…
25
Makovec se švestkami
Makovec se švestkami
24
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Další doporučené recepty:

Vajíčková pomazánka II.
Vajíčková pomazánka II.
Vajíčková pomazánka III.
Vajíčková pomazánka III.
Vajíčková pomazánka IV.
Vajíčková pomazánka IV.
Vajíčková pomazánka podle dcery
Vajíčková pomazánka podle dcery
Vajíčková pomazánka Rabat
Vajíčková pomazánka Rabat
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
  • Recepty.cz
  • Vajíčková pomazánka od Mariky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact