• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vaječný salát s jogurtem, křenem a čínským zelím
Napište svůj komentář k receptu

Vaječný salát s jogurtem, křenem a čínským zelím

autor: MartinV
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vaječný salát s jogurtem, křenem a čínským zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks vejce
    • 4
      ks rajčata
    • 0,50
      ks čínské zelí
    • 1
      hrst petrželka
    • 1
      lžička sůl
    • 500
      g jogurt Hollandia
    • křen 2-4 cm
    • 0,50
      ks petržel
    • vojtěška 1 miska - naklíčené (nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
Spaříme v kastrolku rajčata, oloupeme je. Poté ve vařicí vodě uvaříme vajíčka natvrdo. Do mísy nastrouháme najemno křen a petržel, přidáme sekanou petrželku a sůl, případně vojtěšku, důkladně promícháme, přidáme jogurt a nahrubo strouhané čínské zelí, promícháme.
2
Pokrájíme rajčata a vajíčka, která se mezitím uvařila, na osminky, přidáme do mísy a zlehka vmícháme do salátu. Necháme chvíli zaležet.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fenyklový salát s čínským zelím

Fenyklový salát s čínským zelím

Vepřové medailonky s čínským zelím

Vepřové medailonky s čínským zelím

Medailonky s čínským zelím - minutka

Medailonky s čínským zelím - minutka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartinV | 21. 9. 2007 18:53

    Lucko, Amasaké je tu několikrát popsáno, držím tedy palce a pokud by vznikl problém, bezplatná poradenská linka mv1@seznam.cz je k dispozici :-)

  • Gábina H | 28. 8. 2007 14:33

    Lucko, dej si do vyhledávače amasaké, vyjede ti několik recetů zde viz http://recepty.atlas.cz/hledej.aspAmasaké si můžeš uvařit doma sama.

  • Lucka | 28. 8. 2007 12:03

    Prosím, můžete mně někdo napsat, co to je to Amasaké a kde ho hlavně můžu koupit? Diky!

  • MartinV | 2. 6. 2007 19:11

    Ivano, jsem také závislák na sladkém. Teď je u mne v kurzu šťáva čerstvě lisovaná z mrkve a modrých hroznů (skvěle zahání chuť na sladké) a pak cokoliv z Amasaké. Vtip je v tom, že Amasaké použijete všude tam, kde je sladké těsto, akorát že bez cukru nebo jej výrazně omezíte. Cukrovary zapláčou, potažmo i doktoři budou bez práce, zato váha i mlsný jazyk jásají :-))

  • Ivana | 17. 4. 2007 21:30

    Martine, pište více Vašich skvělých receptů.Také nějaké zdravé sladké. Nemůžu bez sladkého být ani jeden den.

  • Věra z DC | 17. 4. 2007 11:10

    Jejda, asi jsem byla v minulém životě králík... jen slyším o zelenině už se mi sbíhají sliny a tento recept zní libě !!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Vaření Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čínské zelí Jogurt Křen Petržel Petrželka Rajčata Sůl Vejce Vojtěška
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řecký salát a la ENKI

Řecký salát a la ENKI

Tvarohové těsto na slano i sladko

Tvarohové těsto na slano i sladko

Smetanovo-nivová brokolice

Smetanovo-nivová brokolice

Nepečený tvarohový dort  s ovocem II.

Nepečený tvarohový dort s ovocem II.

Vídeňská vařená bábovka

Vídeňská vařená bábovka

Arašídové cukroví

Arašídové cukroví

Falešný tatarák z uzeniny

Falešný tatarák z uzeniny

Česneková pomazánka z červené řepy a nivy

Česneková pomazánka z červené řepy a…

Dršťková polévka I.

Dršťková polévka I.

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

22
Tvarohové bábovičky s bazalkovým cukrem
Tvarohové bábovičky s…
21
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
14
Chřestovo-hráškový salát s japonskými špízy
Chřestovo-hráškový salát…
13
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
13
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
AHA.cz Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Ženy.cz Jak si připravit retro Vánoce?

Jak si připravit retro Vánoce?

Blesk.cz Manželka hvězdného herce Seana Beana překvapila: Pro úpravy tváře je k nepoznání!

Manželka hvězdného herce Seana Beana překvapila: Pro úpravy tváře je k nepoznání!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

  • Recepty.cz
  • Vaječný salát s jogurtem, křenem a čínským zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact