• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vaječný salát s jogurtem, křenem a čínským zelím
Napište svůj komentář k receptu

Vaječný salát s jogurtem, křenem a čínským zelím

autor: MartinV
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vaječný salát s jogurtem, křenem a čínským zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks vejce
    • 4
      ks rajčata
    • 0,50
      ks čínské zelí
    • 1
      hrst petrželka
    • 1
      lžička sůl
    • 500
      g jogurt Hollandia
    • křen 2-4 cm
    • 0,50
      ks petržel
    • vojtěška 1 miska - naklíčené (nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
Spaříme v kastrolku rajčata, oloupeme je. Poté ve vařicí vodě uvaříme vajíčka natvrdo. Do mísy nastrouháme najemno křen a petržel, přidáme sekanou petrželku a sůl, případně vojtěšku, důkladně promícháme, přidáme jogurt a nahrubo strouhané čínské zelí, promícháme.
2
Pokrájíme rajčata a vajíčka, která se mezitím uvařila, na osminky, přidáme do mísy a zlehka vmícháme do salátu. Necháme chvíli zaležet.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fenyklový salát s čínským zelím

Fenyklový salát s čínským zelím

Vepřové medailonky s čínským zelím

Vepřové medailonky s čínským zelím

Medailonky s čínským zelím - minutka

Medailonky s čínským zelím - minutka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartinV | 21. 9. 2007 18:53

    Lucko, Amasaké je tu několikrát popsáno, držím tedy palce a pokud by vznikl problém, bezplatná poradenská linka mv1@seznam.cz je k dispozici :-)

  • Gábina H | 28. 8. 2007 14:33

    Lucko, dej si do vyhledávače amasaké, vyjede ti několik recetů zde viz http://recepty.atlas.cz/hledej.aspAmasaké si můžeš uvařit doma sama.

  • Lucka | 28. 8. 2007 12:03

    Prosím, můžete mně někdo napsat, co to je to Amasaké a kde ho hlavně můžu koupit? Diky!

  • MartinV | 2. 6. 2007 19:11

    Ivano, jsem také závislák na sladkém. Teď je u mne v kurzu šťáva čerstvě lisovaná z mrkve a modrých hroznů (skvěle zahání chuť na sladké) a pak cokoliv z Amasaké. Vtip je v tom, že Amasaké použijete všude tam, kde je sladké těsto, akorát že bez cukru nebo jej výrazně omezíte. Cukrovary zapláčou, potažmo i doktoři budou bez práce, zato váha i mlsný jazyk jásají :-))

  • Ivana | 17. 4. 2007 21:30

    Martine, pište více Vašich skvělých receptů.Také nějaké zdravé sladké. Nemůžu bez sladkého být ani jeden den.

  • Věra z DC | 17. 4. 2007 11:10

    Jejda, asi jsem byla v minulém životě králík... jen slyším o zelenině už se mi sbíhají sliny a tento recept zní libě !!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Vaření Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čínské zelí Jogurt Křen Petržel Petrželka Rajčata Sůl Vejce Vojtěška
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vávrovo pečené kuře s bramborami

Vávrovo pečené kuře s bramborami

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Banánový koláč se smetanou

Banánový koláč se smetanou

Tuňákový salát s cottage sýrem

Tuňákový salát s cottage sýrem

Pangalaktický megacloumák

Pangalaktický megacloumák

Česneková krkovička na tymiánových bramborách

Česneková krkovička na tymiánových…

Jednoduchý jahodový koláč II.

Jednoduchý jahodový koláč II.

Zapečené müsli II.

Zapečené müsli II.

Univerzální fíková barbecue marináda

Univerzální fíková barbecue marináda

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

55
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
48
Kuřecí vývar II.
Kuřecí vývar II.
36
Dýňové karí s cizrnou
Dýňové karí s cizrnou
33
Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou
Vepřové se smetanovo…
33
Pot-au-feu s králičím masem a bramborami
Pot-au-feu s králičím…

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Vaječný salát s jogurtem, křenem a čínským zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact