• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vaječný salát s jogurtem, křenem a čínským zelím
Napište svůj komentář k receptu

Vaječný salát s jogurtem, křenem a čínským zelím

autor: MartinV
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vaječný salát s jogurtem, křenem a čínským zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks vejce
    • 4
      ks rajčata
    • 0,50
      ks čínské zelí
    • 1
      hrst petrželka
    • 1
      lžička sůl
    • 500
      g jogurt Hollandia
    • křen 2-4 cm
    • 0,50
      ks petržel
    • vojtěška 1 miska - naklíčené (nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
Spaříme v kastrolku rajčata, oloupeme je. Poté ve vařicí vodě uvaříme vajíčka natvrdo. Do mísy nastrouháme najemno křen a petržel, přidáme sekanou petrželku a sůl, případně vojtěšku, důkladně promícháme, přidáme jogurt a nahrubo strouhané čínské zelí, promícháme.
2
Pokrájíme rajčata a vajíčka, která se mezitím uvařila, na osminky, přidáme do mísy a zlehka vmícháme do salátu. Necháme chvíli zaležet.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fenyklový salát s čínským zelím

Fenyklový salát s čínským zelím

Vepřové medailonky s čínským zelím

Vepřové medailonky s čínským zelím

Medailonky s čínským zelím - minutka

Medailonky s čínským zelím - minutka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartinV | 21. 9. 2007 18:53

    Lucko, Amasaké je tu několikrát popsáno, držím tedy palce a pokud by vznikl problém, bezplatná poradenská linka mv1@seznam.cz je k dispozici :-)

  • Gábina H | 28. 8. 2007 14:33

    Lucko, dej si do vyhledávače amasaké, vyjede ti několik recetů zde viz http://recepty.atlas.cz/hledej.aspAmasaké si můžeš uvařit doma sama.

  • Lucka | 28. 8. 2007 12:03

    Prosím, můžete mně někdo napsat, co to je to Amasaké a kde ho hlavně můžu koupit? Diky!

  • MartinV | 2. 6. 2007 19:11

    Ivano, jsem také závislák na sladkém. Teď je u mne v kurzu šťáva čerstvě lisovaná z mrkve a modrých hroznů (skvěle zahání chuť na sladké) a pak cokoliv z Amasaké. Vtip je v tom, že Amasaké použijete všude tam, kde je sladké těsto, akorát že bez cukru nebo jej výrazně omezíte. Cukrovary zapláčou, potažmo i doktoři budou bez práce, zato váha i mlsný jazyk jásají :-))

  • Ivana | 17. 4. 2007 21:30

    Martine, pište více Vašich skvělých receptů.Také nějaké zdravé sladké. Nemůžu bez sladkého být ani jeden den.

  • Věra z DC | 17. 4. 2007 11:10

    Jejda, asi jsem byla v minulém životě králík... jen slyším o zelenině už se mi sbíhají sliny a tento recept zní libě !!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Vaření Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čínské zelí Jogurt Křen Petržel Petrželka Rajčata Sůl Vejce Vojtěška
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Arabská rýže

Arabská rýže

Selská směs

Selská směs

Skvělé kakaové věnečky

Skvělé kakaové věnečky

Tvarohová pomazánka extra

Tvarohová pomazánka extra

Bábovka s kysanou smetanou

Bábovka s kysanou smetanou

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy (dort)

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …

Sýrová pomazánka s vejci

Sýrová pomazánka s vejci

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Třešňová omáčka

Třešňová omáčka

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

123
Dýňová tortila
Dýňová tortila
119
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
101
Máslové řízky
Máslové řízky
71
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
70
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Vaječný salát s jogurtem, křenem a čínským zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact