Spaříme v kastrolku rajčata, oloupeme je. Poté ve vařicí vodě uvaříme vajíčka natvrdo. Do mísy nastrouháme najemno křen a petržel, přidáme sekanou petrželku a sůl, případně vojtěšku, důkladně promícháme, přidáme jogurt a nahrubo strouhané čínské zelí, promícháme.
2
Pokrájíme rajčata a vajíčka, která se mezitím uvařila, na osminky, přidáme do mísy a zlehka vmícháme do salátu. Necháme chvíli zaležet.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
MartinV
|21. 9. 2007 18:53
Lucko, Amasaké je tu několikrát popsáno, držím tedy palce a pokud by vznikl problém, bezplatná poradenská linka mv1@seznam.cz je k dispozici :-)
Gábina H
|28. 8. 2007 14:33
Lucko, dej si do vyhledávače amasaké, vyjede ti několik recetů zde viz http://recepty.atlas.cz/hledej.aspAmasaké si můžeš uvařit doma sama.
Lucka
|28. 8. 2007 12:03
Prosím, můžete mně někdo napsat, co to je to Amasaké a kde ho hlavně můžu koupit? Diky!
MartinV
|2. 6. 2007 19:11
Ivano, jsem také závislák na sladkém. Teď je u mne v kurzu šťáva čerstvě lisovaná z mrkve a modrých hroznů (skvěle zahání chuť na sladké) a pak cokoliv z Amasaké. Vtip je v tom, že Amasaké použijete všude tam, kde je sladké těsto, akorát že bez cukru nebo jej výrazně omezíte. Cukrovary zapláčou, potažmo i doktoři budou bez práce, zato váha i mlsný jazyk jásají :-))
Ivana
|17. 4. 2007 21:30
Martine, pište více Vašich skvělých receptů.Také nějaké zdravé sladké. Nemůžu bez sladkého být ani jeden den.
Věra z DC
|17. 4. 2007 11:10
Jejda, asi jsem byla v minulém životě králík... jen slyším o zelenině už se mi sbíhají sliny a tento recept zní libě !!!