Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Martin
|16. 12. 2016 19:48
Tak už se chladí , ale nevydržel jsem to a musel jsem ochutnat alespoň "kapku" asi jsem dal více rumu ale co :D myslím že se zítřka nedožije :D
Michaela Linhartová
|23. 12. 2009 18:38
Já jsem dala 1 salko, 1 pikao, 4 žloutky a je to vynikající i bez alkoholu. Ale musí se to zpotřebovat do 3 dnů. Krásné Vánoce
Michaela Linhartová
|23. 12. 2009 18:35
Já jsem dala 1 salko, 1 pikao, 4 žloutky a žádný alkohol. Asi se to musí zpotřebovat do 3 dnů. Což zvládnu. Krásné Vánoce
Haňka
|20. 11. 2007 16:57
Vyzkoušela jsem, je to bleskovka a moooc dobrý ! Dnes jdu dělat druhou dávku, ta první už je pryč. Jen se zeptám, je možné, že koňak nezhoustl ? Mě to teda nevadí, jen se ptám :-)
AGGI
|15. 9. 2007 12:07
já nejprve salko dvě hodiny povařím v zavřené plechovce, ve vodě aby jen jemně perlila, salko pěkně zkaramelizuje, ještě se mi nestalo že by se plechovka chtěla roztrhnout, jenom se prostě nesmí teplota vody přehnat!! Jo a tatru tam nedávám sem na sladký takže dám radši salka dvě :)
Romana Skalilová
|31. 12. 2006 22:43
Přidala jsem 1 vanilkový cukr.Super!!!!!
Lea
|15. 12. 2006 12:17
Tak ted jsem si ho udělala taky a můžu doporučit, jen místo 4 žloutků jsem dala 2 a o trošku víc jsem přidala vanilkovýho cukru. Mnam je to dobrota ;o)
Monika Kozenská
|6. 8. 2006 19:40
Mohu také velice doporučit.Moc výborné a lahodné.
Tomáš
|23. 11. 2004 17:34
Mohu skvěle doporuči jeto skvělé.Jen o jedno salko davám.