Salka uvaříme v plechovce na karamel asi dvě hodinky. Vychladlý karamel dáme do mísy, přidáme neslazený pudink, uvařený dle návodu na obalu. Vymícháme, aby nebyly hrudky a ředíme přidáním rumu, případně ještě přecedíme přes síto. Přelijeme do lahví, vychladíme a pijeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonymous
|12. 8. 2011 01:55
nechapu, v receptu je napsany vanilkovy puding, pak je tam nejaka plechovka od karamelu. tak bud je to vanilkovy liker, karamelovy, ale urcite to neni vajecny!!!
Jana Cz.
|15. 6. 2007 11:10
U nás je to také domácí Baileys. Dělám to v mixéru, pak hrudky nehrozí.
Janča
|14. 6. 2007 21:39
jj,my tomu ale říkáme domácí Bayleis
bubí
|7. 6. 2007 14:17
jo jo, to je pravda... dělám ho proto, že ty syrová vajíčka prostě nemusím.... :o)
Zuzana Šindlerová
|7. 6. 2007 08:53
Tak tohle je výborná mňamka, ale s vaječným koňakem to nemá moc společného, je to Karamelový likér. Bohatě stačí jen uvařit 2 Salka a rozmixovat s 1/2 litrem rumu. Vynikající.