Necháme mírně rozehřát pánev na lívance (s 4 důlky), do každého nalejeme trošku oleje a vsypeme rovnoměrně lžíci strouhanky. Do každého vklepneme jedno vejce, posolíme, popepříme, posypeme nakrájenou cibulí a zakápneme kečupem.
2
Děláme na mírném ohni, když začne strouhanka zlátnout, položíme na každý plátek salámu a otočíme, aby se salám opekl i zespod.
3
Podáváme s hranolky, nebo bramborovou kaší a tatarkou. Vypadá to jako malé zlaté kulaté řízky, rychlé řešení večeře, když není čas vařit.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Renáta
|22. 11. 2007 11:53
zkusila jsem to a je to VÝÝBBOORRNNÉÉ!!!
Lenka Kristová
|29. 3. 2007 00:57
Jiřino, není rozkvrdlané, jen vklepnuté. Ale ta cibulka a kečup z něj udělají chuťově jiné jídlo než volské oko. Prostě úplně obyč jídlo, které chutná jinak.