Vejce pokrájíme na malé kousky, přidáme k nim hořčici, tatarku, nadrobno pokrájenou cibulku, nasekanou pažitku a vše důkladně promícháme. Nakonec dosolíme a dopepříme podle chuti. Necháme půl hodiny v chladu a podáváme s pečivem.
Do pomazánky dávám jen 3 lžíce majonézy nebo tatarky a 3 lžíce jogurtu. A přidám nadrobno nakrájené 2 okurky nebo i jinou nadrobno nakrájenou zeleninu, papriku, ředkvičky.. Výborné! dávám 1 a foto
Michaela Linhartová
|28. 7. 2009 16:40
Já přidávám nakrájený na plátky šunkový salám, který ještě nakrájím na kostičky.
hedvika kramlová
|27. 7. 2009 01:08
křen, okurky...skvělej nápad...zkusím:-)))
niobe nightingale
|26. 7. 2009 22:32
a já většinou ještě přihodím kyselé okurky na drobno nakrájené či na hrubo nastrouhané
Miroslava Severová
|26. 7. 2009 21:01
zkuste přidat lžíci nastrouhaného křenu, tuto pomazánku dělám hlavně po velikonocích, když je dost vajec a s křenem to nemá chybu.