g
špekáček
nebo kabanos, točený salám, klobásy, buřty...
1
ks
cibule
velká
olej
sojová omáčka
dle chuti
Dále dle chuti
kečup
hořčice
tatarská omáčka
worcestrová omáčka
sojová omáčka
zelenina
dle chuti
pečivo
dle chuti
pivo
vejce
Postup přípravy receptu
1
Na trošce oleje nebo nasucho osmažíme dozlatova na kolečka pokrájenou uzeninu. Uzeninu nejlépe ve střívku, které nemusíme loupat. Osmaženou uzeninu přendáme na talíř.
2
Do výpeku dáme dosklovata osmažit pokrájenou cibuli, kterou ke konci smažení zastříkneme sojovou omáčkou a přidáme k uzenině. Podáváme se zeleninou, kečupem, volským okem, pečivem... a vychlazeným pivem.
3
Nezdravé, ale rychlé a dobré jídlo nebo větší chuťovka k pivu.