Osvědčené suroviny (zelí, uzené, brambory) i koření, chuťově by to mělo vyjít jako variace na bramboráky, ale výsledek (možná i v důsledku toho protlaku) nic moc. Na rozdíl od dortu pejska a kočičky se to jíst dalo, ale kdybych udělal to uzené s bramborovými špalíčky a klasickým zelím, měl bych v žaludku jako v pokíčku a ne jako před oném.
Tak jsem konečně vyzkoušela a moc nám nešmakovalo. Ale určitě nezatracuji - příště vynechám protlak a upravím podle našich chutí. Jinak díky za inspiraci.
Tak nakonec to nechutnalo jen mě,ostatní si pošmákli.
Tak jsem to dělala přesně podle receptu a bohužel mi to moc nechutnalo.
Nemám protlak moc ráda, ale vyzkouším s protlakem a dám vědět, jak chutnalo.
Nie je zbytočný, ochucuje : ))
Tohle znám. Ale ten rajčatový protlak mi tam přijde úplně zbytečný.
Zakryjte, ale asi 15 min pred dopečením odkryjte, aby sa vám urobila pekná kôrka.
Recept zní zajímavě,jen bych chtěla vědět,než ho začnu dělat,jestli mám pekáč přikrýt před vložením do trouby.