• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Uzené s kysaným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Uzené s kysaným zelím

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Uzené s kysaným zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg uzené maso
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • 1
      plechovka rajský protlak malý
    • 0,50
      kg kysané zelí
    • 0,50
      kg brambory
    • 1
      ks vejce
    • 300
      ml zakysaná smetana
    • 2
      česnek
    • mletý kmín
    • pepř mletý
    • sůl
    • majoránka
    • 100
      g sýr
    • 2
      lžíce hrubá mouka
    • 1
      lžička mletá paprika

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky silné asi 1 cm.
2
Nakrájenou cibuli opražíme na oleji, přidáme protlak, a chvilku podusíme. Potom přidáme zelí, zalejeme 100 ml kysané smetany a krátce povaříme.
3
Brambory nahrubo nastrouháme, přidáme vejce, česnek, kmín, sůl, pepř a majoránku, vmícháme sýr a mouku.
4
Do vymazaného pekáče rozložíme udušené zelí, na něj rozložíme plátky masa, zakryjeme brambory. Přelijeme zbylou smetanou rozšlehanou s paprikou, troškou mléka a soli.
5
Vložíme do horké trouby a při střední teplotě pečeme asi 30-40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená treska s kysaným zelím

Zapečená treska s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milan Daniel | 14. 2. 2010 15:31

    Osvědčené suroviny (zelí, uzené, brambory) i koření, chuťově by to mělo vyjít jako variace na bramboráky, ale výsledek (možná i v důsledku toho protlaku) nic moc. Na rozdíl od dortu pejska a kočičky se to jíst dalo, ale kdybych udělal to uzené s bramborovými špalíčky a klasickým zelím, měl bych v žaludku jako v pokíčku a ne jako před oném.

  • Martina Veselá | 12. 6. 2006 11:15

    Tak jsem konečně vyzkoušela a moc nám nešmakovalo. Ale určitě nezatracuji - příště vynechám protlak a upravím podle našich chutí. Jinak díky za inspiraci.

  • Blanka Vaverková | 12. 6. 2006 08:59

    Tak nakonec to nechutnalo jen mě,ostatní si pošmákli.

  • Blanka Vaverková | 7. 6. 2006 12:43

    Tak jsem to dělala přesně podle receptu a bohužel mi to moc nechutnalo.

  • Martina Veselá | 6. 6. 2006 21:49

    Nemám protlak moc ráda, ale vyzkouším s protlakem a dám vědět, jak chutnalo.

  • Tereza Jarčušková | 5. 6. 2006 12:14

    Nie je zbytočný, ochucuje : ))

  • Martina Veselá | 5. 6. 2006 11:39

    Tohle znám. Ale ten rajčatový protlak mi tam přijde úplně zbytečný.

  • Tereza Jarčušková | 5. 6. 2006 11:35

    Zakryjte, ale asi 15 min pred dopečením odkryjte, aby sa vám urobila pekná kôrka.

  • Blanka Vaverková | 5. 6. 2006 10:23

    Recept zní zajímavě,jen bych chtěla vědět,než ho začnu dělat,jestli mám pekáč přikrýt před vložením do trouby.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Hrubá mouka Kysané zelí Majoránka Mletá paprika Mletý kmín Olej Pepř mletý Rajský protlak Sůl Sýr Uzené maso Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maso na houbách babičky Aničky

Maso na houbách babičky Aničky

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Grilovaný losos v marinádě

Grilovaný losos v marinádě

Kokosová rýže se skořicí

Kokosová rýže se skořicí

Buchta Margotka

Buchta Margotka

Bramborovo cuketová polévka - smetanová s koprem

Bramborovo cuketová polévka -…

Salát z červené řepy a brusinek

Salát z červené řepy a brusinek

Zeleninové surimi tyčinky s rýží

Zeleninové surimi tyčinky s rýží

Smaženka s restovanou zeleninou

Smaženka s restovanou zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

124
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
93
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
87
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…
75
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
74
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Luděk Sobota (82): Šokující slova o blížící se smrti!

Luděk Sobota (82): Šokující slova o blížící se smrti!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

  • Recepty.cz
  • Uzené s kysaným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact