• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Uzené maso v kysaném zelí
Napište svůj komentář k receptu

Uzené maso v kysaném zelí

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Uzené maso v kysaném zelí
Uzené maso v kysaném zelí
Uzené maso v kysaném zelí
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g uzené maso
    • 500
      g kysané zelí
    • 5
      ks pepř celý (Zrnek)
    • 4
      lžíce rajský protlak
    • sůl
    • 1
      lžíce tuk
  • Na vymazání
    • 2
      lžíce tuk

Postup přípravy receptu

1
Kysané zelí překrájíme, uzené maso nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme tukem, vyložíme střídavě vrstvou zelí, vrstvou uzeného masa, přidáme celý pepř a končíme vrstvou zelí. Zalijeme vodou s rozmíchaným protlakem a v troubě zvolna dusíme doměkka. Podáváme s brambory nebo knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřová pečeně na kysaném zelí s hrnkovými knedlíky

Vepřová pečeně na kysaném zelí s…

Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

Uzené maso s fazolovou kaší a…

Uzené jako řízek

Uzené jako řízek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sáva | 17. 10. 2014 16:03

    Jednoduché, bez haldy nádobí a skvělé chutná, užasná mňamka, :-*

  • modi44 | 30. 7. 2012 12:42

    recept z labužníka

  • Richard | 9. 10. 2011 12:53

    Madam tohle je trochu upravený recept na polský Bygošč-nevím jak se to správně píše

  • Misha | 2. 2. 2011 16:51

    ahoj. jak dlouho vám trvala příprava jídla? díky

  • Anonym | 23. 3. 2007 12:13

    vřele doporučuji osobně upřednostňuji bramb. knedlík, s klasickým bramborem mi to připomíná sice velmi dobré, ale lečo

  • Eva Davidová | 26. 11. 2006 15:26

    Vynikající! Taky jsem jako přílohu udělala bosáky a manžel si dokonce přidal, což obvykle nedělá. Dávám 1!

  • Standa Jirásek | 12. 11. 2006 14:32

    Prostě jednička. Byl to perfektní nedělní oběd. Jako přílohu jsem k tomu udělal bosáky a rodinka se mohla upapat. Dokonce i známí si ode mne berou recept. Je to opravdu jedničkové žrádlo!!!!!!

  • Zuzka | 17. 10. 2006 15:14

    Je to fakt "žrádlo"..Dělala jsem dvojitou dávku a děti to do večera snědly:-) 1

  • Jaroslav Koryčan | 3. 9. 2006 10:48

    Omylem jsem koupil místo kysaného bílého zelí červené kysané zelí. Zkusili jsme to tedy z toho červeného zelí udělat a výsledek byl nad očekávání vynikající, chutnalo nám to lépe než z bílého zelí. Doporučuji zkusit.

  • Anonym | 16. 4. 2006 09:44

    Moje žena začíná vrstvou bramboráků, dále stejně zelí a uzené, podle množství vrstvy opakovat a končit bramborákem. Na zapékání je dobré jenské sklo.

  • Pavlína Novisedláková | 12. 8. 2004 17:18

    To zní i vypadá dost chutně. Už jdu na to, mňam.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kysané zelí Pepř celý Rajský protlak Sůl Tuk Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hořčičná omáčka

Hořčičná omáčka

Zapečené brambory se smetanou

Zapečené brambory se smetanou

Zapečené těstoviny s kuřecím masem a s brokolicí

Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…

Jedlé kaštany - pečené, vařené

Jedlé kaštany - pečené, vařené

Houbové rizoto se sýrem

Houbové rizoto se sýrem

Dort s čokoládovým krémem

Dort s čokoládovým krémem

Lívance s cukrem a skořicí

Lívance s cukrem a skořicí

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

32
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
31
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
23
Nejjednodušší gratinované brambory
Nejjednodušší…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Manželka Kašpárka Andrea v slzách: Zemřel jí tatínek

Manželka Kašpárka Andrea v slzách: Zemřel jí tatínek

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Uzené jako řízek
Uzené jako řízek
Uzené kotlety s růžičkovou kapustou
Uzené kotlety s růžičkovou kapustou
Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou
Uzené maso s fazolovou kaší a…
Uzené na cibuli s dušenou mrkví
Uzené na cibuli s dušenou mrkví
Uzené s křenovou omáčkou
Uzené s křenovou omáčkou
Uzené se sosíkem
Uzené se sosíkem
  • Recepty.cz
  • Uzené maso v kysaném zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact