• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Uzené maso v kysaném zelí
Napište svůj komentář k receptu

Uzené maso v kysaném zelí

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Uzené maso v kysaném zelí
Uzené maso v kysaném zelí
Uzené maso v kysaném zelí
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g uzené maso
    • 500
      g kysané zelí
    • 5
      ks pepř celý (Zrnek)
    • 4
      lžíce rajský protlak
    • sůl
    • 1
      lžíce tuk
  • Na vymazání
    • 2
      lžíce tuk

Postup přípravy receptu

1
Kysané zelí překrájíme, uzené maso nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme tukem, vyložíme střídavě vrstvou zelí, vrstvou uzeného masa, přidáme celý pepř a končíme vrstvou zelí. Zalijeme vodou s rozmíchaným protlakem a v troubě zvolna dusíme doměkka. Podáváme s brambory nebo knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřová pečeně na kysaném zelí s hrnkovými knedlíky

Vepřová pečeně na kysaném zelí s…

Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

Uzené maso s fazolovou kaší a…

Uzené jako řízek

Uzené jako řízek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sáva | 17. 10. 2014 16:03

    Jednoduché, bez haldy nádobí a skvělé chutná, užasná mňamka, :-*

  • modi44 | 30. 7. 2012 12:42

    recept z labužníka

  • Richard | 9. 10. 2011 12:53

    Madam tohle je trochu upravený recept na polský Bygošč-nevím jak se to správně píše

  • Misha | 2. 2. 2011 16:51

    ahoj. jak dlouho vám trvala příprava jídla? díky

  • Anonym | 23. 3. 2007 12:13

    vřele doporučuji osobně upřednostňuji bramb. knedlík, s klasickým bramborem mi to připomíná sice velmi dobré, ale lečo

  • Eva Davidová | 26. 11. 2006 15:26

    Vynikající! Taky jsem jako přílohu udělala bosáky a manžel si dokonce přidal, což obvykle nedělá. Dávám 1!

  • Standa Jirásek | 12. 11. 2006 14:32

    Prostě jednička. Byl to perfektní nedělní oběd. Jako přílohu jsem k tomu udělal bosáky a rodinka se mohla upapat. Dokonce i známí si ode mne berou recept. Je to opravdu jedničkové žrádlo!!!!!!

  • Zuzka | 17. 10. 2006 15:14

    Je to fakt "žrádlo"..Dělala jsem dvojitou dávku a děti to do večera snědly:-) 1

  • Jaroslav Koryčan | 3. 9. 2006 10:48

    Omylem jsem koupil místo kysaného bílého zelí červené kysané zelí. Zkusili jsme to tedy z toho červeného zelí udělat a výsledek byl nad očekávání vynikající, chutnalo nám to lépe než z bílého zelí. Doporučuji zkusit.

  • Anonym | 16. 4. 2006 09:44

    Moje žena začíná vrstvou bramboráků, dále stejně zelí a uzené, podle množství vrstvy opakovat a končit bramborákem. Na zapékání je dobré jenské sklo.

  • Pavlína Novisedláková | 12. 8. 2004 17:18

    To zní i vypadá dost chutně. Už jdu na to, mňam.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kysané zelí Pepř celý Rajský protlak Sůl Tuk Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Florentský telecí řízek

Florentský telecí řízek

Cuba libre

Cuba libre

Palačinky snů

Palačinky snů

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…

Jednoduché piškotové kornoutky

Jednoduché piškotové kornoutky

Domácí kachní paštika

Domácí kachní paštika

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Měkké medové perníčky

Měkké medové perníčky

Kachní prsa a bramborové suflé

Kachní prsa a bramborové suflé

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

116
Dýňová tortila
Dýňová tortila
87
Máslové řízky
Máslové řízky
87
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
68
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
64
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Uzené jako řízek
Uzené jako řízek
Uzené kotlety s růžičkovou kapustou
Uzené kotlety s růžičkovou kapustou
Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou
Uzené maso s fazolovou kaší a…
Uzené na cibuli s dušenou mrkví
Uzené na cibuli s dušenou mrkví
Uzené s křenovou omáčkou
Uzené s křenovou omáčkou
Uzené se sosíkem
Uzené se sosíkem
  • Recepty.cz
  • Uzené maso v kysaném zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact