Jednoduché, bez haldy nádobí a skvělé chutná, užasná mňamka, :-*
recept z labužníka
Madam tohle je trochu upravený recept na polský Bygošč-nevím jak se to správně píše
ahoj. jak dlouho vám trvala příprava jídla? díky
vřele doporučuji osobně upřednostňuji bramb. knedlík, s klasickým bramborem mi to připomíná sice velmi dobré, ale lečo
Vynikající! Taky jsem jako přílohu udělala bosáky a manžel si dokonce přidal, což obvykle nedělá. Dávám 1!
Prostě jednička. Byl to perfektní nedělní oběd. Jako přílohu jsem k tomu udělal bosáky a rodinka se mohla upapat. Dokonce i známí si ode mne berou recept. Je to opravdu jedničkové žrádlo!!!!!!
Je to fakt "žrádlo"..Dělala jsem dvojitou dávku a děti to do večera snědly:-) 1
Omylem jsem koupil místo kysaného bílého zelí červené kysané zelí. Zkusili jsme to tedy z toho červeného zelí udělat a výsledek byl nad očekávání vynikající, chutnalo nám to lépe než z bílého zelí. Doporučuji zkusit.
Moje žena začíná vrstvou bramboráků, dále stejně zelí a uzené, podle množství vrstvy opakovat a končit bramborákem. Na zapékání je dobré jenské sklo.
To zní i vypadá dost chutně. Už jdu na to, mňam.