Všechny suroviny na omáčku promícháme na hladkou omáčku. Na talíře klademe po 1 plátku z každého druhu uzeného masa, přidáme studenou omáčku. Podáváme s pečivem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdeňka
|18. 3. 2007 13:39
Evi,myslím,že se jedná o tvarohový sýr,je kulatý a je na něm napsáno čerstvý sýr.Bývá buď čistý nebo s příchutí.A ten zelený pepř se prodává v malinkých skleničkách třeba v Globusu,ale určitě i jinde.Výborný je třeba Hermelín,Blaťácké zlato nebo jiný měkký sýr a do něho kuličky pepře zatlačit a nakrájet na menší kousky k vínu.Ale na to jste se neptala.
Eva
|17. 3. 2007 18:39
Mám dotaz.Jaký je to čerstvý sýr? Je to smetanový, tavený, tvrdý...? Recept chci vyzkoušet, ale nevím jaký sýr použít. Znám jenom čerstvý ovčí sýr, ale ten se v obchodě koupit nedá.A ještě další dotaz. Prosím Vás a ten nakládaný zelený pepř se dá koupit? Děkuji.