• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Uzené kotlety s kaštany
Napište svůj komentář k receptu

Uzené kotlety s kaštany

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Uzené kotlety s kaštany
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks jalovec
    • 2
      ks cibule
    • 250
      ml vývar
    • 100
      g sušené švestky
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • 1,50
      kg vepřové kotlety uzené
    • 250
      ml šťáva bezové
    • kaštany jedlé, předvařené

Postup přípravy receptu

1
Borůvky rozdrtíme, smícháme se solí a pepřem a směsí potřeme celé maso. Na trošce oleje opražíme nakrájenou cibuli, vložíme maso a opečeme ho ze všech stran. Přilejeme šťávu a vývar a přikryté dusíme asi 45 minut, přičemž maso 1x obrátíme.
2
Asi 20 minut před koncem varu přidáme kaštany a švestky a dusíme společně s masem. Maso nakrájíme na plátky a podáváme s hranolky nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kaštany

Kaštany

Krupicové Vališovo kávové flameri s kaštany

Krupicové Vališovo kávové flameri s…

Jedlé kaštany - pečené, vařené

Jedlé kaštany - pečené, vařené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • svišť | 15. 3. 2015 10:09

    Tak proč jsou v popisu borůvky? Předpokládám, že nedrtíme borůvky, ale jalovec ! ;-)

  • Tereza Jarčušková | 21. 3. 2007 13:25

    Zdenka, ono ani s tými kompótovanými borievkami by to nemalo byť zlé. K údenine a gaštanom sa hodia.

  • Zdenka Korábová | 21. 3. 2007 09:45

    no vida, já bych tam dala borůvkový kompot a třeba bych vymyslela něco dalšího a jistě, že borievky znám, vzdyt jsme s i Tatrách na Teryho chatě si dávali borievkovicu, jalovcovou jako hrom.Ale , a to je dávno, to ještě nebyla cizina , jako je dnes -bohužel.

  • Kuchařka on-line | 21. 3. 2007 09:03

    Opraveno.

  • Nina | 20. 3. 2007 13:33

    borievka = jalovec!

  • Tereza Jarčušková | 20. 3. 2007 11:52

    Zdenka, 4-5 kúskov sušených borievok, ktoré dostanete kúpiť v sáčku ako korenie.

  • Zdenka Korábová | 20. 3. 2007 10:08

    velmi zajímavá kombinace, určitě zkusím a recept odhazuji mezi čekatele , jen co ty bobrůvky - jedná se o kusy-lžíce- hrnky nebo nedej bože litry? o cibuli předpokládám, že se jedná o kusy

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Jalovec Kaštany Olej Pepř mletý Šťáva Sůl Sušené švestky Vepřové kotlety Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Lahodné profiteroles

Lahodné profiteroles

Vegetariánská pánvička

Vegetariánská pánvička

Výborné koblížky z trouby

Výborné koblížky z trouby

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem a ricottou

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Pomazánka se sušenými rajčaty

Pomazánka se sušenými rajčaty

Dušené kotlety na paprice

Dušené kotlety na paprice

Citrónová Janina

Citrónová Janina

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

65
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka
28
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
22
Dršťková polévka
Dršťková polévka
20
Švestková povidla
Švestková povidla

Zajímavé články

Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
AHA.cz Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Potupa pro gay aktivistu Jiřího Hromadu (†66): Prague Pride ho uctil nástěnkou u langošů!

Potupa pro gay aktivistu Jiřího Hromadu (†66): Prague Pride ho uctil nástěnkou u langošů!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

  • Recepty.cz
  • Uzené kotlety s kaštany
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact