Maso nakrájíme na nudličky, na pánvi osmažíme, přidáme koření, zelí, zalijeme mírně vývarem z kostky (nebo z mrkve, celeru a kostí uděláme vývar a použijeme místo masoxu). Podle libosti zahustíme. Pokrm je velmi delikátní, podáváme s hranolky či kroketami.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ales Kavalir
|20. 3. 2007 15:32
Tak ono se da i podavat s mal.bramboracky...to kazdemu podle chuti :-)
anny
|6. 3. 2007 12:28
Hmmm,to vypadá dobře,udělám,ale jako přílohu to vidím na bramborový knedlíček.
Hana Rožníčková
|6. 3. 2007 09:50
Já bych jako přílohu udělala spíše knedlík nebo halušky. Nějak mi nejde dohromady uzené, zelí a hranolky. Ale je to jen můj názor, nevyzkoušela jsem to.