• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Uzená kuřecí prsa
Napište svůj komentář k receptu

Uzená kuřecí prsa

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Uzená kuřecí prsa
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa (vcelku)
    • čajové lístky
    • bazalka
    • tymián

Postup přípravy receptu

1
Do pánve wok dáme čajové lístky, sušenou bazalku a tymián. Když začnou dýmit, vložíme dřevěný rošt (šikovný manžel ho vyrobí za pár minut) a na něj položíme kuřecí prsa a necháme 10 minut zakryté udit. Prsa potom připravujeme podle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzená krůtí prsa na zelenině

Uzená krůtí prsa na zelenině

Uzená kuřecí polévka

Uzená kuřecí polévka

Uzená kotleta v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 24. 3. 2006 12:16

    Najlepšie sú celé čajové lístky, ktoré dostať kúpiť v špeciálnych predajniach s čajom. Nie sypaný čaj z obchodu, tam sú tie lístky polámané. Ak nedostanete čierny, môžete požiť aj zelený, ale celé lístky.

  • Michaela Procházková | 24. 3. 2006 08:56

    Jaké čajové lístky se tam dávají a kde je koupím?Vypadá to lákavě tak to chci zkusit. Děkuji

  • Pavlína Svitáková | 23. 3. 2006 14:02

    Terezko díky za radu.Bude to přiklopené, tak tam nebude přísun kyslíku,tak to snad nechytne.Jo a hasiče máme coby kamenem dohodil.Vědí,že bydlím blízko,tak jsou stále v pohotovosti.:-))

  • Tereza Jarčušková | 23. 3. 2006 12:05

    Pavlínka, keď bylinky začnú dymiť, stiahni úplne oheň, aby to dymilo, ale nie horelo : ))) Mimochodom, hasičov máte ďaleko ?

  • Pavlína Svitáková | 23. 3. 2006 09:28

    Terezko,moc dík.Tohle je fakt bezva nápad.Doufám,že sousedi nezavolají hasiče,už se vidím.:-))Mimochodem prodává se i elektrická domácí udírna a v tom se ryby a maso normálně vyudí.Dávají se tam dřevěné štěpky.Ale je drahá a určitě i provoz a pro nás se to nevyplatí.Radši se někam přifařím nebo si dobré uzené koupím.Ale stejně,tohle je rychlovka a už v ústech cítím chuť lehce vyuzeného a třeba obaleného kuřecího řízku.

  • Tereza Jarčušková | 23. 3. 2006 07:18

    Pavlínka, mäsko musíš tepelne pripraviť, ono bude len zaúdené. Byliniek dávam tak medzi prsty z každej. Takú mokka lyžičku.

  • Pavlína Svitáková | 22. 3. 2006 13:49

    Bomba!!!Terezko,prosím,kolik asi bylinek?Pokrýt dno?A dají se prsa jíst hned,nebo se musí ještě tepelně upravovat?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Čajové lístky Kuřecí maso Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Neapolské nudle

Neapolské nudle

Dip - omáčka na namáčení (univerzál)

Dip - omáčka na namáčení (univerzál)

Hrstkové ovocné knedlíky

Hrstkové ovocné knedlíky

Domácí nugát

Domácí nugát

Rychlá rajská polévka s pistáciemi

Rychlá rajská polévka s pistáciemi

Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari

Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…

Salát z rukoly s lososem

Salát z rukoly s lososem

Masová minutka s řapíkatým celerem

Masová minutka s řapíkatým celerem

Pistáciové sušenky

Pistáciové sušenky

Doporučujeme

55 minut
Bramborový koláč s rozmarýnem

Bramborový koláč s rozmarýnem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

21
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
16
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
15
Jogurtový chléb
Jogurtový chléb
14
Francúzska cibuľová polievka
Francúzska cibuľová…
14
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…

Zajímavé články

Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II.: Nechávala si je vylepšit dvěma neobvyklými přísadami
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II…
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
AHA.cz Suchánková na dně: Zdrcující diagnóza před svatbou! Operace místo rozlučky

Suchánková na dně: Zdrcující diagnóza před svatbou! Operace místo rozlučky

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Andrea Kašpárková po krachu manželství: V restauraci bývalého s novým chlapem

Andrea Kašpárková po krachu manželství: V restauraci bývalého s novým chlapem

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

  • Recepty.cz
  • Uzená kuřecí prsa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact