• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Uzená kuřecí prsa
Napište svůj komentář k receptu

Uzená kuřecí prsa

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Uzená kuřecí prsa
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa (vcelku)
    • čajové lístky
    • bazalka
    • tymián

Postup přípravy receptu

1
Do pánve wok dáme čajové lístky, sušenou bazalku a tymián. Když začnou dýmit, vložíme dřevěný rošt (šikovný manžel ho vyrobí za pár minut) a na něj položíme kuřecí prsa a necháme 10 minut zakryté udit. Prsa potom připravujeme podle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzená krůtí prsa na zelenině

Uzená krůtí prsa na zelenině

Uzená kuřecí polévka

Uzená kuřecí polévka

Uzená kotleta v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 24. 3. 2006 12:16

    Najlepšie sú celé čajové lístky, ktoré dostať kúpiť v špeciálnych predajniach s čajom. Nie sypaný čaj z obchodu, tam sú tie lístky polámané. Ak nedostanete čierny, môžete požiť aj zelený, ale celé lístky.

  • Michaela Procházková | 24. 3. 2006 08:56

    Jaké čajové lístky se tam dávají a kde je koupím?Vypadá to lákavě tak to chci zkusit. Děkuji

  • Pavlína Svitáková | 23. 3. 2006 14:02

    Terezko díky za radu.Bude to přiklopené, tak tam nebude přísun kyslíku,tak to snad nechytne.Jo a hasiče máme coby kamenem dohodil.Vědí,že bydlím blízko,tak jsou stále v pohotovosti.:-))

  • Tereza Jarčušková | 23. 3. 2006 12:05

    Pavlínka, keď bylinky začnú dymiť, stiahni úplne oheň, aby to dymilo, ale nie horelo : ))) Mimochodom, hasičov máte ďaleko ?

  • Pavlína Svitáková | 23. 3. 2006 09:28

    Terezko,moc dík.Tohle je fakt bezva nápad.Doufám,že sousedi nezavolají hasiče,už se vidím.:-))Mimochodem prodává se i elektrická domácí udírna a v tom se ryby a maso normálně vyudí.Dávají se tam dřevěné štěpky.Ale je drahá a určitě i provoz a pro nás se to nevyplatí.Radši se někam přifařím nebo si dobré uzené koupím.Ale stejně,tohle je rychlovka a už v ústech cítím chuť lehce vyuzeného a třeba obaleného kuřecího řízku.

  • Tereza Jarčušková | 23. 3. 2006 07:18

    Pavlínka, mäsko musíš tepelne pripraviť, ono bude len zaúdené. Byliniek dávam tak medzi prsty z každej. Takú mokka lyžičku.

  • Pavlína Svitáková | 22. 3. 2006 13:49

    Bomba!!!Terezko,prosím,kolik asi bylinek?Pokrýt dno?A dají se prsa jíst hned,nebo se musí ještě tepelně upravovat?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Čajové lístky Kuřecí maso Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pečená zelenina

Pečená zelenina

Rýžový pilaf

Rýžový pilaf

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…

Zapečené brambory se žampiony

Zapečené brambory se žampiony

Nakládané sýry - směs

Nakládané sýry - směs

Pangas raz dva

Pangas raz dva

Jednoduchá pomazánka z ricotty se šunkou

Jednoduchá pomazánka z ricotty se…

Skořicová buchta

Skořicová buchta

Bryndzová pomazánka II.

Bryndzová pomazánka II.

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

69
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
33
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
29
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Uzená kuřecí prsa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact