Do pánve wok dáme čajové lístky, sušenou bazalku a tymián. Když začnou dýmit, vložíme dřevěný rošt (šikovný manžel ho vyrobí za pár minut) a na něj položíme kuřecí prsa a necháme 10 minut zakryté udit. Prsa potom připravujeme podle chuti.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza Jarčušková
|24. 3. 2006 12:16
Najlepšie sú celé čajové lístky, ktoré dostať kúpiť v špeciálnych predajniach s čajom. Nie sypaný čaj z obchodu, tam sú tie lístky polámané. Ak nedostanete čierny, môžete požiť aj zelený, ale celé lístky.
Michaela Procházková
|24. 3. 2006 08:56
Jaké čajové lístky se tam dávají a kde je koupím?Vypadá to lákavě tak to chci zkusit. Děkuji
Pavlína Svitáková
|23. 3. 2006 14:02
Terezko díky za radu.Bude to přiklopené, tak tam nebude přísun kyslíku,tak to snad nechytne.Jo a hasiče máme coby kamenem dohodil.Vědí,že bydlím blízko,tak jsou stále v pohotovosti.:-))
Tereza Jarčušková
|23. 3. 2006 12:05
Pavlínka, keď bylinky začnú dymiť, stiahni úplne oheň, aby to dymilo, ale nie horelo : ))) Mimochodom, hasičov máte ďaleko ?
Pavlína Svitáková
|23. 3. 2006 09:28
Terezko,moc dík.Tohle je fakt bezva nápad.Doufám,že sousedi nezavolají hasiče,už se vidím.:-))Mimochodem prodává se i elektrická domácí udírna a v tom se ryby a maso normálně vyudí.Dávají se tam dřevěné štěpky.Ale je drahá a určitě i provoz a pro nás se to nevyplatí.Radši se někam přifařím nebo si dobré uzené koupím.Ale stejně,tohle je rychlovka a už v ústech cítím chuť lehce vyuzeného a třeba obaleného kuřecího řízku.
Tereza Jarčušková
|23. 3. 2006 07:18
Pavlínka, mäsko musíš tepelne pripraviť, ono bude len zaúdené. Byliniek dávam tak medzi prsty z každej. Takú mokka lyžičku.
Pavlína Svitáková
|22. 3. 2006 13:49
Bomba!!!Terezko,prosím,kolik asi bylinek?Pokrýt dno?A dají se prsa jíst hned,nebo se musí ještě tepelně upravovat?