• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Uzená kuřecí prsa
Napište svůj komentář k receptu

Uzená kuřecí prsa

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Uzená kuřecí prsa
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa (vcelku)
    • čajové lístky
    • bazalka
    • tymián

Postup přípravy receptu

1
Do pánve wok dáme čajové lístky, sušenou bazalku a tymián. Když začnou dýmit, vložíme dřevěný rošt (šikovný manžel ho vyrobí za pár minut) a na něj položíme kuřecí prsa a necháme 10 minut zakryté udit. Prsa potom připravujeme podle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzená krůtí prsa na zelenině

Uzená krůtí prsa na zelenině

Uzená kuřecí polévka

Uzená kuřecí polévka

Uzená kotleta v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 24. 3. 2006 12:16

    Najlepšie sú celé čajové lístky, ktoré dostať kúpiť v špeciálnych predajniach s čajom. Nie sypaný čaj z obchodu, tam sú tie lístky polámané. Ak nedostanete čierny, môžete požiť aj zelený, ale celé lístky.

  • Michaela Procházková | 24. 3. 2006 08:56

    Jaké čajové lístky se tam dávají a kde je koupím?Vypadá to lákavě tak to chci zkusit. Děkuji

  • Pavlína Svitáková | 23. 3. 2006 14:02

    Terezko díky za radu.Bude to přiklopené, tak tam nebude přísun kyslíku,tak to snad nechytne.Jo a hasiče máme coby kamenem dohodil.Vědí,že bydlím blízko,tak jsou stále v pohotovosti.:-))

  • Tereza Jarčušková | 23. 3. 2006 12:05

    Pavlínka, keď bylinky začnú dymiť, stiahni úplne oheň, aby to dymilo, ale nie horelo : ))) Mimochodom, hasičov máte ďaleko ?

  • Pavlína Svitáková | 23. 3. 2006 09:28

    Terezko,moc dík.Tohle je fakt bezva nápad.Doufám,že sousedi nezavolají hasiče,už se vidím.:-))Mimochodem prodává se i elektrická domácí udírna a v tom se ryby a maso normálně vyudí.Dávají se tam dřevěné štěpky.Ale je drahá a určitě i provoz a pro nás se to nevyplatí.Radši se někam přifařím nebo si dobré uzené koupím.Ale stejně,tohle je rychlovka a už v ústech cítím chuť lehce vyuzeného a třeba obaleného kuřecího řízku.

  • Tereza Jarčušková | 23. 3. 2006 07:18

    Pavlínka, mäsko musíš tepelne pripraviť, ono bude len zaúdené. Byliniek dávam tak medzi prsty z každej. Takú mokka lyžičku.

  • Pavlína Svitáková | 22. 3. 2006 13:49

    Bomba!!!Terezko,prosím,kolik asi bylinek?Pokrýt dno?A dají se prsa jíst hned,nebo se musí ještě tepelně upravovat?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Čajové lístky Kuřecí maso Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rohlíčky s ořechovou náplní

Rohlíčky s ořechovou náplní

Pikantní pečená kuřecí stehna

Pikantní pečená kuřecí stehna

Ohavečské košíčky

Ohavečské košíčky

Prezidentský guláš II.

Prezidentský guláš II.

Bílkový chlebíček II.

Bílkový chlebíček II.

Bábovková roláda a la tvarohový mazanec

Bábovková roláda a la tvarohový…

Slané vínové cukroví

Slané vínové cukroví

BLT sendvič

BLT sendvič

Meruňková zmrzlina

Meruňková zmrzlina

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

61
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
47
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
44
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
41
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
34
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Uzená kuřecí prsa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact