Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Obalované koblížky
Obložený rohlíkový koláč
Řezy Margot
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Kapustová polévka s vločkami a…
Halali-smetanová omáčka po našem
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Kuřecí kari s mangem a rýží
Borůvkový koláč
Zelňáky se zelným salátem
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický recept na polevu na perníčky
Sněhové pusinky
Rumové kuličky s kokosem